Usuario :
 Clave : 
    
Hemeroteca >> Visualiza artículo 
Recursos del Cefire de Gandia / I Jornades Professorat de Tecnologia ( Volum I )
Curs Electrònica Bàsica [30-07-2004]
  Manuel I. Bielsa Artero
Enric Torres i Barchino
 
El material didàctic elaborat en suport informàtic ha estat proposat pel CEFIRE d’ALZIRA amb l’intenció d’introduir i divulgar els coneixements d’electrònica bàsica del nou curriculum de Tecnologia per a l’Educació Secundaria Obligatòria E.S.O.

Aquest material ha estat elaborat a partir de l’experiència i reflexió didàctica que els autors han dut a terme al llarg de diversos anys de docència, tant amb els alumnes de l’E.S.O. com de Batxillerat, així com en la realització de cursos de formació per al professorat.

El CD està orientat per a l’ús del professorat de Tecnologia, no pretén substituir als llibres de text o altres fonts documentals. Per tant, es pretén facilitar una sèrie de recursos i experiències didàctiques aprofitables per a introduir els conceptes pròpis de l’electrònica analògica bàsica amb la realització d’activitats pràctiques de taller, doncs, són imprescindibles per a consolidar els aprenentatges.

El material presentat al CD està realitzat amb Power Point. La finalitat d’aquest CD és la de visualitzar en l’aula (en format de diapositives) els diversos temes corresponents a l’electrònica.

Hemeroteca >> Visualiza artículo
 Català · Portugués  
     
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337