Usuario :
Clave : 
 
 administrador
Manual del administrador

 Secciones
El Programa
Models d’atenció/integració a l’alumnat nouvingut
Centres participants
Experiències: IES Ramon Cid Benicarló BaixMaestrat
Recursos educatius
Altres aspectes educatius

Aules PASE

 Inicio | Foros | Participa
Buscar :
Estás aquí:  Inicio >>  Recursos educatius >>  Servei d'innovació educativa
 
Servei d'innovació educativa
 

Les polítiques educatives del segle XXI han de ser necessàriament interculturals. La nostra escola, aculla o no a alumnat nouvingut d'altres països, ha de promoure una educació intercultural des d'un plantejament global del centre docent. Aquesta educació intercultural ha de ser assumida per la comunitat educativa i dirigida a tot l'alumnat.

El “Pla Inicial per a l'atenció educativa dels fills i filles de famílies estrangeres immigrants” (2000-2003) de la Conseleria conté mesures relatives als àmbits següents: coneixement, acollida, mediació, educació intercultural, formació del professorat, recursos didàctics, bones pràctiques i programes específics, el desenvolupament del qual poden trobar-se en els diferents ítems d'aquesta web.

En aquest web de Conselleria us podeu descarregar el Vine-Ven, informació sobre el sistema educatiu valencià en diversos idiomes, recursos del CP R.Ballester de Torrevella (Baix Segura):  Orientacions per a l'atenció a l'alumnat estranger en els centres escolars d'educació infantil i primària i propostes d'interculturalitat per a les tutories dels centres de secundària entre altres documents.

Cliqueu ací per accedir-hi

 
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337